Prima impresie contează !

cws_matte_01_3.jpg

Intrările sunt cartea de vizită a fiecărei clădiri. Cu atât mai important este un hol îngrijit, în care partenerii dumneavoastră de afaceri, musafirii, clienţii, vizitatorii sau colaboratorii dumneavoastră să se simtă de la început bineveniţi. Pentru că prima impresie contează. De aceea bazaţi-vă pe carpetele anti-praf CWS. Acestea sunt filtre de mizerie, praf, noroi şi au grijă sa mentina o imagine bună. Nu numai în zona de vizitatori ci şi în atelier. 
Soluţia inovativă de reţinere a mizeriei poate fi utilizata peste tot unde se întâlneşte praf şi mizerie. În timp ce carpetele robuste Scraper sau cele cu profil de aluminiu reţin mizeria în interiorul lor direct de la intrare, în clădire sunt folosite carpetele fine Standard şi cele personalizate. Utilizând aceste carpete scade substanţial nevoia de alte măsuri pentru curăţarea podelei.

În cadrul serviciul CWS complet de închiriere/vanzare carpetele se schimbă periodic, pe loc, acestea fiind curăţate şi pregătite din nou în mod ecologic protejând mediul înconjurător. O intrare imaculată, podele uscate care nu alunecă, precum şi costuri reduse de curăţare – acestea sunt avantajele pe care vi le oferă carpetele CWS care reţin mizeria. Musafirii, clienţii şi colaboratorii dumneavoastră vă vor mulţumi.

Asptect general

mat_overview.png