Carpete cu forma personalizata

068200000017vlraau_1360313397.jpg

Plasarea strategica a unei carpete la intrarea in sediul companiei dumneavoastra va retine pana la 70% din praful, umezeala si mizeria aduse din mediul exterior. Utilizarea carpetelor va proteja podelele dumneavoastra si le va prelungi durata de viata, mai ales in zonele intens traficate. Carpetele CWS sunt fabricate din fibre de nylon rasucite si vulcanizate pe suport de cauciuc, ce asigura o curatenie eficienta si retin particulele de praf, mizerie si umezeala in interiorul carpetei.

Mai mult decat functionalitatea lor, carpetele CWS pot deveni instrumente pentru intarirea "brandu-ului" dumneavoastra sau cai de interactiune cu angajatii sau oaspetii dumneavoastra. CWS va ofera o paleta larga de culori si dimensiuni, peste 600 de nunate si o inalta calitate cromatica a imprimarii. Nu exista restrictii in ceea ce priveste numarul de culori sau complexitatea siglelor sau mesajelor pe carpetele CWS.

Schimbarea carpetelor este facuta intotdeauna de echipele de service CWS. Service-ul carpetelor poate fi stabilit saptamanal, bilunar sau lunar, in functie de traficul in zona de amplasare a carpetei, dar si de dorintele si nevoile dumneavoastra.

laba_de_urs.png
flori.png
cow_boy.png