Homepage RO

Produse grupuri sanitare - carpete

 • CWS Igiena Grupurilor Sanitare

  Igiena Grupurilor Sanitare

  Igiena începe odată cu strângerea mâinilor.
  Dar puţini sunt cei care cunosc importanţa produselor şi serviciilor de igienă potrivite. CWS oferă produse şi un service complet de calitate pentru grupuri sanitare. Gama de produse CWS pentru grupuri sanitare cuprinde soluţii pentru spălarea şi uscarea mâinilor, articole pentru cabinele de toaletă, sisteme de împrospătare a aerului, echipamente pentru igiena intimă a femeilor şi accesorii pentru grupuri sanitare. Toate produsele CWS strălucesc într-un design clar şi oferă pentru fiecare grup sanitar soluţia perfectă, care să corespundă fiecărui stil şi ambient.
 • CWS Carpete

  Carpete

  Prima impresie contează!
  Intrările sunt cartea de vizită a fiecărei clădiri. Cu atât mai important este un hol îngrijit, în care partenerii dumneavoastră de afaceri, musafirii, clienţii, vizitatorii sau colaboratorii dumneavoastră să se simtă de la început bineveniţi. Pentru că prima impresie contează. De aceea bazaţi-vă pe carpetele anti-praf CWS. Acestea sunt filtre de mizerie, praf, noroi şi au grijă sa mentina o imagine bună. Nu numai în zona de vizitatori ci şi în atelier.
CWS Igiena Grupurilor Sanitare
Igiena începe odată cu strângerea mâinilor.
CWS Carpete
Prima impresie contează!

Avantajele dumneavostra

 • Durabilitate

  Cea mai înaltă calitate pentru cele mai înalte pretenţii ale clienţilor Noi vrem să o facem cât mai bine posibil! Prin iubirea noastră pentru detalii şi mare disciplină vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate. Pentru a garanta calitatea continuu, procesele în curs de desfăşurare necesită controale regulate. CWS-boco îndeplineşte această necesitate prin implementarea unui management eficient al calităţii.
 • Servicille noastre

  Cu prestaţiile noastre de servicii complete dumneavoastră economisiţi timp. Timp, pe care îl puteţi utiliza pentru afacerile dumneavoastră de bază. Toate prestările de servicii textile de la CWS-boco pot fi multilateral implementate şi pot fi adaptate diferitelor linii de producţie. Noi preluăm livrarea, schimbul regulat precum şi spălarea şi îngrijirea profesională a textilelor dumneavoastră. Suntem atenţi să reparăm defecţiunile şi să înlocuim la timp elementele uzate
 • Produsele noastre

  CWS-boco este un important furnizor de solutii inovatoare si profesionale de igiena a grupurilor sanitare si servicii de textile pentru toate tipurile de companii În plus, CWS-boco oferă clienților săi consultanta si suport in vederea adoptarii solutiilor conform solicitarii clientului. CWS oferă sisteme de igienizare moderne pentru orice mediu, servicii profesionale si produse de o calitate superioara.

Referinte