Distribuitor CWS Paradise Air Bar

air_bar_schraeg_links_blackpearl_lores.jpg

In spatiile in care mirosurile neplacute nu pot fi evitate, fie ca este vorba despre spatii aglomerate, cladiri de birouri sau despre spatii publice (restaurante, baruri, magazine, centre spa), Air Bar CWS este eficient in neutralizarea mirosurilor neplacute, oferind o aroma placuta, proaspata si revigoranta.


 

pl_stst_airbar_rechts.png

In functie de spatiul pe care doriti sa-l reimprospatati, puteti opta pentru prospetimea fructelor, mireasma florilor, delicatetea piersicilor si multe alte arome noi de care va puteti bucura.
 

Neutralizeaza mirosurile

Mirosurile neplacute nu sunt acoperite, ci neutralizate: aromele noastre special dezvoltate actioneaza în mod intens împotriva mirosurilor neplacute de fum de tigara, de transpiratie sau cele din spatiile de toaleta.

Aromele speciale CWS sunt formate din diversi neutralizatori fiind astfel adaptate sa lupte importiva diferitelor mirosuri neplacute fiind deosebit de eficiente impotriva lor.

Calitatea dovedita


Toate aromele CWS sunt conforme directivelor AIPA privind parfumurile. Ei au confirmat că este un produs sigur pentru oameni și mediul înconjurător, fapt atestat, de asemenea, si de un alt institut de testare independent și certificat.

Ingredientele folosite in parfumurile CWS nu prezinta factori  alergeni și nu sunt dăunătoare mediului.

 

 

Cu un design atractiv si beneficiind de tehnologia inteligenta, gama ParadiseLine reprezinta o solutie potrivita pentru orice tip de incapere.

Forma subțire, liniara, il face aproape invizibil in spatiul unde este montat.

Posibilitatea de a-i schimba panelul ajuta la integrarea acestuia langa alte echipamente ParadiseLine si in decorul oricarei incaperi.

 

cws_air_bar_alle_farben.jpg

Bucurați-vă de până la șase luni de parfum proaspat la alegere, fără schimb suplimentar de rezerve. Aparatul este dotat cu spatii pentru doua rezerve,cu optiunea electronica de schimbare a rezervei utilizate si de reglare a intensitatii printr-o simpla atingere.

100% parfumul perfect, acum in 9 arome diferite

 

air_bar_kartusche_summersense.png