CWS - Specialist în igiena

waschraumloesungen_178x100.jpg

Igiena grupurilor sanitare, aşa cum este ea asigurată de CWS, înseamnă servicii de încredere: de la consultanţa individuală până la montaj şi livrarea consumabilelor.

Toate echipamentele CWS sunt montate, întreţinute şi aprovizionate periodic – astfel încât să nu rămâneţi niciodată fără vreun produs anume, iar grupul dumneavoastră sanitar va avea în permanenţă un aspect îngrijit. Role noi de prosop de bumbac, o atmosferă plăcută, săpunuri atractive şi multe altele.
Totul vine la firma dumneavoastră, fără nici un efort.

CWS oferă produse de calitate pentru igiena de baie. Liniile propuse de CWS includ soluții pentru spălarea și uscarea mâinilor, articole de toaletă, odorizante, dezinfectante pentru toalete, containere pentru igiena feminina si accesorii de baie. CWS Toate produsele sunt caracterizate de un design esențial care asigură o adaptabilitate maximă la toate tipurile de stil și ambianță. Activitatea de bază a brand-ului si spalatorie auto prosoape rola de bumbac: Confruntandu-se cu un comision lunar fix, rolele sunt retrase periodic, spălate în spalatorii industriale deținute și a revenit la client. Serviciul asociat cu CWS angaja suport tehnic profesional: instalare, intretinere si garantie de funcționalitate a echipamentelor, furnizarea periodică a consumabilelor (săpun, prosoape de hârtie, hârtie igienică ...).

stainless_steel.jpg

ParadiseLine Inox

Cu linia Paradise StainlessSteel cuvintele de ordine sunt moderne, farmec si eleganta. Distribuitorii din oțel inoxidabil au un aspect atemporal, în perfectă armonie cu arhitectura si decor pentru orice baie.

handehygiene_global-bild_1.jpg

Importanța igienei mainilor

Igiena începe odată cu strângerea mâinilor.

Dar puţini sunt cei care cunosc importanţa produselor şi serviciilor de igienă potrivite. CWS oferă produse şi un service complet de calitate pentru grupuri sanitare.

Gama de produse CWS pentru grupuri sanitare cuprinde soluţii pentru spălarea şi uscarea mâinilor, articole pentru cabinele de toaletă, sisteme de împrospătare a aerului, echipamente pentru igiena intimă a femeilor şi accesorii pentru grupuri sanitare.
Diversele produse CWS strălucesc într-un design clar şi oferă pentru fiecare grup sanitar soluţia perfectă, care să corespundă fiecărui stil şi ambient.

Conform datelor de la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), 80% din bolile infectioase se transmit prin contactul între mâini, riscul de transmitere a bolilor respiratorii scade cu 45%, cu spalarea mainilor buna.
OMS estimeaza ca doar 40 de secunde, un pic "de apă, săpun și un prosop curat sunt mai mult decât suficient pentru a se proteja de zi cu zi de agenti patogeni.
Prin urmare, este important și esențial să se adopte o metodă corectă de spălare și uscare pe mâini.