Prezentare produs

CWS-boco este un important furnizor de solutii inovatoare si profesionale de igiena a grupurilor sanitare si servicii de textile pentru toate tipurile de companii  În plus, CWS-boco oferă clienților săi consultanta si suport in vederea adoptarii solutiilor conform solicitarii clientului.

Solutii igiena

CWS igiena grupurilor sanitare - Curățenie pentru toaletele dvs.

CWS oferă sisteme de igienizare moderne pentru orice mediu, servicii profesionale si produse de o calitate superioara. Solutiile noastre variaza de la sisteme pentru spalarea, uscarea si ingrijirea mainilor, pana la igiena cabinei de toaleta.
Pe langa distribuitoare de sapun pentru spalarea mainilor si rolele de prosop de bumbac pentru uscarea lor , CWS dispune de sisteme complete de igiena a toaletei, cum ar fi: neutralizatoare pentru improspatarea aerului din toaleta,cosuri speciale pentru igiena feminina si alte accesorii din aceeasi gama de produse inovatoare. Solutiile grupurilor sanitare CWS  satisfac cele mai inalte cerinte de igiena si poarta responsabilitatea nostra fata de mediul inconjurator.

 

cws-boco_berufskleidung_290x290_0.jpg

Boco - echipamente profesionale de lucru

În toate sectoarele, echipamentele de lucru profesionale devin din ce în ce mai importante.

Boco va ofera o gama larga de echipamente de lucru pentru orice activitate si pentru orice scop, echipament testat calitativ, in care va simtiti bine si in care veti reprezenta in mod adecvat firma sau profesia dumneavoastra.

Pentru confectionarea echipamentelor, ne bazam pe tesaturi rezistente de o caliatate deosebita.

Echipamentele de lucru pun accentul pe vizibilitatea companiei, recunoasterea brandului si mentin imaginea pozitiva si standadrul ridicat al companiei dumneavoastra.

 

cws_schmutzfangsysteme_290x290_0.jpg

Pentru ca prima impresie contează

Intrările sunt cartea de vizită a fiecărei clădiri. Cu atât mai important este un hol îngrijit, în care partenerii dumneavoastră de afaceri, musafirii, clienţii, vizitatorii sau colaboratorii dumneavoastră să se simtă de la început bineveniţi. Pentru că prima impresie contează. De aceea bazaţi-vă pe carpetele anti-praf CWS. Acestea sunt filtre pentru  praf, noroi şi au grijă sa mentina o imagine bună si curata, nu numai în zona de vizitatori ci şi în zona de lucru. 
Soluţia inovativă de reţinere a prafului poate fi utilizata in orice mediu. În timp ce carpetele robuste Scraper sau cele cu profil de aluminiu reţin praful în interiorul lor direct de la intrare, în clădire sunt folosite carpetele fine Standard şi cele personalizate. Utilizând aceste carpete scade substanţial nevoia de alte măsuri pentru curăţarea podelei.