Service

cws-boco_service_300x400_0.jpg

Sistemul de service

CWS boco este partener internaţional în serviciul de închiriere, Atat pentru servicii individuale, (de valoare) într-un design exclusiv –  cat si pentru grupurile dumneavoastră sanitare, zona dumneavoastră de intrare sau pentru îmbrăcămintea angajatilor dumneavoastră. Şi toate acestea cu un portofoliu de produse flexibil şi care poate fi stabilit perfect dupa cerintele dvs.

În spatele produselor noastre se află un serviciu profesional, special creat pentru a satisface cele mai sofisticate cerinte. Un serviciu profesional înseamnă pentru noi: preluare, schimbare, spălare, uscare, reparare, control şi livrare. Astfel economisiţi mult timp. Timp, pe care îl puteţi folosi pentru afacerile dumneavoastră de bază. Şi consilierea noastră curpinzătoare face parte din pachetul nostru de servicii de închiriere/vanzare: analiză exactă a situaţiei, pe loc, la dumneavoastră şi o consiliere în privinţa produselor, toate acestea duc la soluţii de servicii individuale, care vi se potrivesc la perfectie.

services_0_3.jpg

Conceptul nostru full-service

CWS boco este unul dintre ofertanţii de top de soluţii de igienă în regim de service complet pentru  firme de orice mărime şi din orice domeniu. Fie în domeniul meşteşugului, al industriei şi gastronomiei, al prestărilor de servicii, al serviciilor publice, al transportului sau al sănătăţii – considerăm service-ul nostru profesional ca fiind componenta noastră de bază.Oferta noastra devine foarte atractiva si datorita service-ului de inalta calitate pe care agentii nostri il presteaza. Dorim ca dumneavoastră să fiţi mereu mulţumiţi şi sa apelati cu incredere la noi.

Închiriere și servicii de cumpărare

Alegeţi între serviciul de închiriere şi cumpărare! În cele mai multe cazuri inchirierea este varianta mai rentabilă din punct de vedere al costurilor pentru clienţi. Aceasta se datorează faptului ca astfel, clientul utilizează capitalul nostru, format din competenţă, personal şi capacitate de depozitare etc. Astfel economisiţi timp, investiţii şi taxe.

 

cwc-boco_service_290x200_0.jpg

În regim de inchiriere, CWS-boco ia, îngrijeşte şi spală în mod profesional imbracamintea de lucru. În afară de asta, noi controlăm aparatele, le reparăm şi schimbăm piesele care necesita acest lucru. Săptămână de săptămână. Conform unor termene stabilite: punctual şi de încredere. Fie echipamente de lucru, role de prosoape, sau carpete.

cwc-boco_kundenservice_vor_ort_290x200_0.jpg

Asistență pentru clienți

Fiind unul dintre partenerii de servicii de top pentru igiena grupurilor sanitare şi prestări de servicii textile, pentru noi este deosebit de importantă consilierea optimală a clienţilor noştri. De aceea la CWS-boco se ocupă cinci echipe regionale de dorinţele şi solicitările dvs individuale. Sigur şi în apropierea dumneavoastră! Datele noastre de contact le găsiţi pe următoarea pagină detaliată. Ne bucurăm de apelul sau E-mailul dumneavoastră.

Cabinet Servicii

Pentru depozitarea echipamentului profesional şi de lucru, „boco” vă oferă soluţii multiple de înmagazinare. Nu contează că sunt sisteme de agăţare sau de aşezare, cu patru sau 20 de compartimente. Sistemele noastre de dulapuri au diverse compartimentări în funcţie de solicitări. Montajul şi întreţinerea sunt bineînţeles preluate de noi.

cwc-boco_schrankservice_290x200_0.jpg