Serviciu Boco

Alegeţi între serviciul de închiriere şi cumpărare!

cws-boco_qualitaet_538x359_2.jpg

Alegeţi între serviciul de închiriere şi cumpărare! În cele mai multe cazuri inchirierea este varianta mai rentabilă din punct de vedere al costurilor pentru clienţi. Aceasta se datorează faptului ca astfel, clientul utilizează capitalul nostru, format din competenţă, personal şi capacitate de depozitare, etc. Astfel economisiţi timp, investiţii şi taxe.

În regim de inchiriere, CWS-boco preia, îngrijeşte şi spală în mod profesional imbracamintea de lucru. În afară de asta, noi controlăm aparatele, le reparăm şi schimbăm piesele care necesita acest lucru săptămână de săptămână, conform unor termene stabilite punctual, fie echipamente de lucru, role de prosoape, sau carpete.

În cele mai multe cazuri inchirierea este varianta mai rentabilă din punct de vedere al costurilor pentru clienţi

În regim de inchiriere, CWS-boco preia, îngrijeşte şi spală în mod profesional imbracamintea de lucru.

În domeniul echipamentelor de lucru fiecare colaborator va primi de la departamentul boco, echipamentul specific profesiei lui, fără a determina costuri speciale de fabricare. Mărimea echipamentelor de lucru o stabilim pe loc pentru fiecare angajat in parte. Fiecare piesă vestimentară va fi dotată cu  o eticheta speciala, care va conţine datele specifice fiecărei persoane, ca de exemplu numele şi mărimea. Astfel garantăm faptul că fiecare  angajat îşi primeşte propriul echipament înapoi.

 

Va rugam sa ne contactati pentru alte intrebari..