Serviciu dulapuri

Dulapurile pentru fiecare serviciu purtător     

Pentru depozitarea echipamentului profesional şi de lucru, boco vă oferă soluţii multiple de înmagazinare. Nu contează că sunt sisteme de agăţare sau de aşezare, cu patru sau 20 de compartimente. Sistemele noastre de dulapuri au diverse compartimentări în funcţie de solicitări.
Fantele de aerisire oferă rufelor o circulaţie continuă a aerului. Un compartiment separat de rufe murdare asigură faptul că rufele curate vor fi separate de cele murdare şi că astfel angajatii dumneavoastră au mereu la dispoziţie rufe proaspete şi igienice. Fiecare compartiment poate fi încuiat si este etichetat pentru fiecare angajat in parte, dulapurile dispunand de sisteme de role reglabile. Noi ne ocupam bineînţeles de montajul de instalarea şi întreţinerea lor.

Pentru depozitarea echipamentului profesional şi de lucru, „boco” vă oferă soluţii multiple de înmagazinare. Nu contează că sunt sisteme de agăţare sau de aşezare, cu patru sau 20 de compartimente. Sistemele noastre de dulapuri au diverse compartimentări în funcţie de solicitări. Montajul şi întreţinerea sunt bineînţeles preluate de noi.

dulap.jpg