Mediu si durabilitate

Durabilitatea și protecția mediului sunt elemente cheie ale filozofiei companiei CWS-boco.

Continua căutare de produse și soluții inovatoare nu poate scapa de nevoia de a susține și de a îmbunătăți calitatea mediului. Acest lucru a determinat CWS-boco să se implice în dezvoltarea de tehnologii și procese care pot reduce drastic "impactul asupra mediului".

sostenibilita_e_ambiente_290x290.jpg
sysn_290x193.jpg

Parteneri puternici pentru noua orientare ecologică a clientului

"Serving nature“ este moto-ul CWS-boco – asta înseamnă pentru noi: a acţiona durabil în ceea ce priveşte protecţia mediului! Noi facem asta, bazându-ne pe resurse şi energie alternativă şi astfel minimalizăm emisiile poluante ale  echipamentelor folosite in efectuarea serviciilor noastre. Reciclând ecologic apa şi revalorificând-o astfel durabil. Şi economisind energie şi curent şi păstrând consumul de apă la un nivel scăzut. Cu o tehnică de spălare eficientă şi procedee de spălare optimale noi renunţăm la procesele de curăţare chimice şi dăunătoare mediului şi scădem în acelaşi timp necesitatea de detergent.

 

Prin oferta noastră de produse  fiabile, precum rolele noastre de prosoape din bumbac sau robinetele cu senzor economisitoare de apă, noi acţionăm responsabil în fiecare zi: pentru relaţia durabilă cu mediul înconjurător şi resurse, pentru clienţii noştri şi pentru noi înşine. Ca şi partener puternic cu produse fiabile, noi îi ajutăm pe clienţii noştri să se reorienteze din punct de vedere ecologic şi ne asigură ca ei să experimenteze în continuare noţiunea noastră de  fiabilitate.

Un comportament responsabil față de mediu

Pentru noi aceasta înseamnă:

  •     produse ecologice, cum ar fi prosoape de bumbac
  •     procese cu impact scăzut asupra mediului: reducerea consumului de energie, apă și emisiile de CO2
  •     reducerea producției de deșeuri și de reciclare a apei
  •     servicii logistice "ecologice", prin utilizarea de vehicule ecologice
  •     Serviciul optimizarea rutelor de la site-uri client
cws-boco_gruene_flotte_290x290_4.jpg